Başlangıç ve Bitiş Tarihi
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Gıda Mühendisliği Anabilim Dalına YÖK 100/2000 Doktora Burs Programı Kapsamında Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

ADI/SOYADI ANABİLİM DALI SONUÇ
Türkan UZLAŞIR Gıda Mühendisliği ( DR ) BAŞARILI
Özlem UĞURLU Gıda Mühendisliği ( DR ) BAŞARILI
Fatma Gizem AKÇAKAYA Gıda Mühendisliği ( DR ) BAŞARILI

Kesin Kayıtlar 11-12 Eylül 2018 tarihleri arasında şahsen Enstitümüze yapılmaktadır.
KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:
1. Kesin Kayıt Formu için TIKLAYINIZ
2. T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi
3. 3 adet vesikalık fotoğraf
4. Lisans/Yüksek Lisans Diploması ve Not Çizelgesi ( Transkript ) ( Onaylı )
5. Askerlik Şubesinden alınacak askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için)
6. Birinci Öğretim veya Açıköğretim Programında Kaydı bulunanların katkı payı dekontu (Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencileri Hariç) ***

Kesin kayıt hakkı kazananlar 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Anabilim Dalı Başkanlıklarına giderek ders kayıtlarını Danışmanları ile birlikte yapacaklardır.

NOT:  Doktora programına kesin kayıt yaptıracak öğrencilerden, Birinci Öğretim veya Açıköğretim Programında Kaydı bulunanlar 129 TL katkı payı tutarını aşağıda belirtilen IBAN numarasına yatırarak dekontu kesin kayıt sırasında Enstitü Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.
Kesin kayıtların yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Sarıçam Yerleşkesinde (Gültepe Mah. Çatalan yolu üzeri) şahsen yapılması gerekmektedir. Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayanlar haklarını kaybetmiş sayılacaklardır.
Öğrenim Ücreti/Katkı Payı, T.C. Ziraat Bankası Adana-Atatürk Caddesi Şubesinde bulunan “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS” adlı Hesaba ait, (IBAN No: TR61 0001 0009 3158 7671 9050 16 ) yatırılarak dekontun Enstitü Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Dekont üzerine öğrencinin adı soyadı ve TC numarası ile Program adı yazılması gerekmektedir.